From: "Giel Berg" zijltje@yahoo.com

To: krijn@dse.nl

Subject: groeten uit USA

Date: Sat, 30 Sep 2000 18:50:33

Hallo allemaal, hier een berichtje van ons.

Het is hier echt elke dag helemaal te gek, we zitten hier 6 dagen en hebben al heel veel meegemaakt. We zijn in seaworld geweest en hebben veel visjes gezien en we zijn ook al in |Las Vegas geweest om te gokken, maar niet echt gewonnen. We moeten nu rond komen met 10$ per dag, ook moeten we lopen want we hebben de auto vergokt, hahahahaha, gelukkig heeft ruud inge terug weten te winnen. (was niet zo moeilijk.. ging om 5$)

We zitten nu in Glen Canyon, aan het water, we zijn te laat voor de boottocht, dus gaan we maar zwemmen, ook leuk!

Oja, na 3 dagen rijden kwamen we erachter dat we cruise-control hebben, dus nou kunnen we allemaal leuke kunstjes doen tijdens het rijden. We hebben ook in een truck gezeten, echt gaaf!

Wist je dat flipper aanvoelt als een skippybal en eigenlijk heel agressief is, als je hem geen visje geeft. We leven hier op een perfect uitgebalanceerd dieet van hamburgers en cola. Af en toe een taco tussendoor. We gaan eens zwemmen en vertellen de rest wel als we weer thuis zijn.

Is het lekker daar, in de regen? We hebben gisteren wel onweer gezien in de woestijn.

Groetjes cowgirl inge en ruud66.

From: r.zijl@chello.nl

To: pluggie1@yahoo.com

Subject: RE: HE vakantie ganger

Date: Tue, 17 Oct 2000 19:55:15 +0200

He he, Waar moet ik beginnen. LAS VEGAS is de aller vetste plaats op de wereld (voor een week ongeveer...) LA.... Als je eens in de getto wilt komen dan moet je daar zijn. Is een en al Getto... Zit vol met vluchtelingen Mexicanen... Weet nu hoe een turk zich in Nederland voelt.... KUT mexicanen.

Hollywood is de armste plaats van de wereld. De WC's spoelen leuker door in Amerika. Grand canyons zijn heel groot... In San Diego wonen veel spleetogen. 1 dollar is gelijk aan 2,53 gulden. Amerikanen zijn dik. Hamburgers zijn lekker.... en nog veel meer. Was geweldige tijd en veel meegemaakt. We hadden een dikke Pontiac Grand AM met cruise control.. en hebben daarmee ook gemakkelijk 5000 KM mee gereden.....

Wat zijn de plannen voor Krijntje. Het klink allemaal wel mooi zo... en eindelijk Pia weer eens gezien... Doe haar maar de groeten...

Ff potje voetbal kijken...

Kees van Wonderen